Любовта не знае граници! Попитайте Гарбине Мугуруса, която има една от

...
Любовта не знае граници! Попитайте Гарбине Мугуруса, която има една от
Коментари Харесай

Красивата история на Муруруса и Артур - любов от пръв поглед

Любовта не знае граници! Попитайте Гарбине Мугуруса, която има една от най-интересните любовни истории в тениса. Миналата година тя се сгоди за мъжа на живота си Артур Борхес, който е и най-големият ѝ фен.

Борхес постоянно беше забелязван да приветства Мугуруса от трибуните по време на нейните мачове. Но любовта им несъмнено е от пръв взор. Поне за нея.

След като се сгодиха през предходната година, тенисистката разкри, че възнамеряват да минат под венчилото през октомври 2024 година

Той е шеф в компания за дрехи, която прави костюми по поръчка посредством персонални срещи. Преди да стартира тази активност, Артур Борхес е бил модел. Роден е в Испания, само че е живял най-вече във Финландия.

Първата им среща е доста инцидентна. Мугуруса и Борхес се срещат на Откритото състезание на Съединени американски щати през 2021 година и това е обич от пръв взор за двамата, откакто се срещат на улицата.

 „ Хотелът ми беше покрай Сентръл парк и ми беше скучно, тъй че взех решение да отида на разходка. Излизам и го срещам на улицата. Изведнъж той се обръща и споделя: „ Успех на Откритото състезание на Съединени американски щати. И тогава си споделих: Той е толкоз хубав “, показа самата Мугуруса.

Според нея, най-хубавото в тяхната връзка е това, че Артур не се занимава с тенис. 

Всичко останало е просто любов…

Двамата демонстрираха своята непосредственост и преди към седмица по време на церемонията за спортнинагради " Лауреус ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР